Castellà  |  Valencià
Artics
Josep Enric Grau

Josep Enric Grau, poegrafista
(Tavernes de Valldigna, 1961)

taller1.jpg

Professor de Llengua Valenciana i de Dramatizació. És poegrafista, la seua obra és la combinació dels diversos llenguatges artístics que treballa i plantejada sempre des de l'escena, cada proposta seua ha esdevingut un espectacle.

Desde 1987 les seues exposicions sempre han estat acompanyades de muntatges que establien una connexió entre el gest, la paraula, les arts plàstiques i la música, treballant l'art com una forma de vida: la Poegrafia. La seua obra ha sigut reconeguda amb premis i seleccions en les diverses disciplines que treballa: poesia, pintura, escultura, intervencions públiques.

Josep Enric Grau crea en 2004 Artics Produccions i publica "TincToncTics" un llibrescultura de Poegrafies, base del muntatge escènic TICS, on Grau harmonitza diversos llenguatges artístics, com ara la poesia, la pintura, l'escultura i la fotografia amb la interpretació musical, corporal i vocal. El muntatge escènic s'acompanya de les Poegrafies que conformen les pàgines del llibrescultura en forma d'exposició.

En 2005 estrena INFANTICS, l'espectacle TICS adaptat per a xiquets i xiquetes, on incorpora al projecte inicial de teatre i exposició, tallers didàctics sobre el procés de creació de la Poegrafia. Aquest any participa com a artista plàstic convidat en el Festival Sete Sóis Sete Luas a Pontedera, Toscana, Itàlia.

En 2006 estrena tres espectacles, "l'apartament borja" basat en la família Borja; "Abraçabrossa" en homenatge al poeta Joan Brossa i "Stellaria", una col.laboració amb el grup de música electroacústica D'Ars Ensemble, on també realitza l'escenografia. Comença dos nous projectes educatius: "La Valldigna a Escola en Poegrafia": basat en tallers didàctics i artístics centrats en l'entorn de la Valldigna; i el taller didàctic INFANTICS, on combina la plàstica i el teatre amb la dinamizació lectora a través del llibrescultura "TincToncTics".

En 2007 i 2008 segueix amb els espectacles L'APARTAMENT BORJA, TICS, I INFANTICS, amb els projectes didàctics de la Valldigna i amb els tallers didàctics sobre la Poegrafia. També inicia un nou projecte sobre tradició oral "Històries Velles i Novelles" en versió teatre infantil, contacontes, i taller didàctic, i participa de nou aquestos dos anys en el Festival 7sóis 7luas, a Cap Verd (Àfrica).

En 2009 i 2010 segueix amb els espectacles teatrals l'apartament Borja, i “Històries Velles i novelles” i amb el projecte didàctic de la Valldigna. . Ha  fet un llibre didàctic sobre el Parc Temàtic del Trenet Alcoi-Gandia a Almoines. Amb els seus projectes de teatre, exposicions, tallers i intervencions plàstiques, el 2011 ha estrenat l'espectacle infantil "Titellet".


Contractació | Contacte  

Zach Duke got the final three for his first save and third of his career. Winds could occasionally gust over 40 mph. The Panthers are 2 since Huberdeau made his way back to the lineup from Achilles injury and he's recorded impressive five points during that time. This past offseason I built a lot of good relationships with a lot of different companies and brokers who can put me on loads, said Robey. Products available on display one of six different statuses: A product's status is provided after clicking on Luke Kuechly Youth Jersey Taylor Gabriel Jersey to Cart button or the Check Store Availability button located on the Product Detail . I've also heard people say that he's mediocre at center. But a deal for the vacant property was Tajae Sharpe Womens Jersey concluded until now. He would be shown the door.

Someone pay for the two Cup rings. We'd kind of hit a plateau. He Mark Gastineau Jersey thinks the NFL needs to look at changing the rule. Avyanna led Wisconsin with 23 points and 13 rebounds. From the doghouse to the penthouse. Still, the team had respectable offensive talent Julian Howsare Jersey Authentic Eric Dickerson Jersey , Patrik and a blossoming Zach .