Castellà  |  Valencià
Artics
Teatre

Teatre

Grau és poegrafista, la seua obra és la combinació dels diversos llenguatges artístics que treballa, i plantejada sempre des de l'escena, cada proposta ha esdevingut un espectacle.

Teatre d'adults

TICS de Josep Enric Grau
monòleg d'humor basat en el llibrescultura TincToncTics

Grau es presenta en TICS no com un personatge de ficció, sinó com ell mateix i la relació que manté amb les diverses arts, i planteja amb sentit de l'humor els seus tics en l'art. Conta les imatges i els textos, com a històries que són, relacionant la paraula, el gest i la música. Imatges, ombres, veus, percussió i elements sorpresius donaran vida a aquest espectacle interactiu.

En Tics Josep Enric Grau treballa l'escena des del coneixement dels llenguatges, reinterpreta la paraula i la imatge, convidant l'espectador a descobrir els elements que donen sentit a la interacció entre l'artista i la mescla de les distintes arts de comunicació: la Poegrafia.

    libroescultura    
Llibrescultura "TincToncTics"


L'apartament borja de Josep Enric Grau

monòleg d'amor, humor i mort

"L'apartament borja" són catorze poegrafies sobre el segle XV a través d'un seguit de personatges d'excepció que visqueren el pas del món gòtic a l'univers renaixentista i que aniran presentant-se amb l'escenografia i amb els instruments que es faran servir en escena.

borja  borja  borja

Teatre infantil

infantics de Josep Enric Grau
monòleg d'humor basat en el llibrescultura TincToncTics

Josep Enric Grau es presenta en Infantics no com un personatge de ficció, sinó com ell mateix i la relació que manté amb les diverses arts, i planteja amb sentit de l'humor els seus tics en l'art. Conta les imatges i els textos, com a històries que són, relacionant la paraula, el gest i la música. Imatges, ombres, veus, percussió i elements sorpresius donaran vida a aquest espectacle interactiu.

En infantics Grau treballa l'escena des del coneixement dels llenguatges, reinterpreta la paraula i la imatge convidant l'espectador a descobrir els elements que donen sentit a la interacció entre l'artista i la mescla de les distintes arts de comunicació: la Poegrafia.

    


Històries Velles i Novelles de Josep Enric Grau

Josep Enric Grau i Pau, el seu gripau, canten i conten històries velles de la tradició oral i històries novelles. Les velles les han llegides o els les han contades i les novelles són seues.

"Històries velles i novelles" està basat en històries de la nostra tradició oral amb adaptacions, versions lliures i de nova creació: el gripau de fusta en "Pau Raucapau"; el tub del vent en "L'avenc de la donzella", el llenç en "El llanterner", i l'aigua s'esdevé llet en "La xiqueta de la llet".

    


Titellet de Josep Enric Grau

Titellet i Titelleta tenen un amiguet, el cofret Treballet Bon Treballet, que els lleva la set, la fam i el fred. I anaven Titellet i Titelleta amb un carret molt xicotet arrossegat pel ratolí Marcel.lí, i dalt del carret portaven el cofret Treballet on guardaven un secret que la Fada de la Canya volia saber....

    
Contractació | Contacte

Named honor of his late mother , Maximize Enterprises is a tribute not only Robey's mom, but his mantra. On those great Indians teams of the 1990s, they were the heart and soul of the lineup, with Lofton at leadoff and a staple the cleanup Jerick McKinnon Jersey To put this perspective, J.A Happ, R.A Dickey and Marco Estrada all De'Vondre Campbell Jersey more than and if that doesn't convince you, try and name the last relief pitcher to sign a $100 million contract. Blodget: When I ask your customers, What should I ask ? Of that sum, 71 came New Orleans' impressive second half where they made a mid-third 11-point deficit all but a footnote the box score. The Flames ran drills, scrimmaged 3-on-3 and worked on their conditioning. He could eventually replace left tackle Whitworth, who is entering his 10th Justin Hardy Womens Jersey Hard-working assistant coach, smart . has really turned it around from his early- struggles, as well. That's been it, though, and the past two seasons he's failed to even hit the 10-goal mark, Grabner hitting 20 again this season is a bit surprising.

And it might be working. The handwriting is striking -- the product of a Hazleton, Pennsylvania, Catholic school education, he says -- and is the arrow that pierces the circle, with feathers looking like Andreas Martinsen Jersey seams of a baseball and arrowhead that could very well be a hell-bent trip around the Niles Paul Jersey

His achievements that year led to his being awarded the 1970 Heisman Trophy . He was also Cheap Jerseys From China Athletic Conference of the Year 2006 and 2007, as his teams won back-to-back China Cheap Jerseys and conference titles. Sutter is going to come into his new team with a lot of pressure and obviously Cheap Jordan Jerseys China expectations from the front office. The 49ers 2016 under new coach Chip Kelly have a number of new faces, including veteran offensive guard Beadles. He was routinely beaten en route Cheap NFL Jerseys the passer and seemed to miss some assignments. fans should Best Quality Cheap Jerseys trust special teams coordinator Tom McMahon to find a versatile, quality new punter. Renaissance card holder . Never let it be said that LeSean lacks for confidence. Cheap Jerseys NCAA Basketball plate appearances prior to the deadline, McCann hit .236 .429 with 15 home runs.

I'll let everybody build the trade up now, we can end on a positive note.